Resultaten voor polar band

polar band
WearLink 31 gecodeerde borstband Polar België. check. tag. wrench. cart.
Comfort is enorm belangrijk tijdens de training. Daarom creëerde Polar de Polar WearLink 31 gecodeerde borstband. Deze meet niet enkel je hartslag maar past naadloos rond je lichaam, zodat je de borstband zelfs niet meer voelt. De borstband bestaat uit een elastische band met elektroden en een zender.
bol.com Polar T31 Borstband Hartslagmeter Batterij Ongecodeerd Zwart.
Bekijk en vergelijk alle verkopers. Anderen bekeken ook. Wahoo TICKR Hartslagmeter Monitor Sp. Garmin Hartslagmeter met zachte band. Polar H1 HR Pro Sensor M Borstband XXL. Polar T34 Borstband ongecodeerd. Universele Vervang Borstband Voor Polar H7. Bekijk de hele lijst.
T31 borstband Polar België. check. tag. wrench. cart.
Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen. If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.
Polar H10-hartslagsensor Polar België. check. tag. wrench. cart.
Polar H10 wordt geleverd met de Polar Pro-band, een zachte stoffen band met verbeterde elektroden die garanderen dat je hartslag nauwkeurig en zonder storingen wordt gemeten. Het materiaal draagt heel comfortabel en de siliconenstippen en de verbeterde gesp houden de band stevig op zijn plaats.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Accessoires voor hartslagmeters en mobiele apps Polar België. check. tag. wrench. cart.
Polar Pro borstband is geschikt voor alle Polar hartslagsensoren. Dankzij de zachte stof, de antislip-siliconenstippen en de veilige gesp is de band zeer comfortabel en blijft hij zelfs tijd. Het enige verschil met de T31c borstband slank, licht en waterbestendig is dat de T31 niet gecodeerd is voor storingsvrije overdacht.
Polar Pro Borstband Polar België. check. tag. wrench. cart.
Een combinatie van comfort en nauwkeurigheid. Polar Pro borstband is geschikt voor alle Polar hartslagsensoren. Dankzij de zachte stof, de antislip-siliconenstippen en de veilige gesp is de band zeer comfortabel en blijft hij zelfs tijdens jouw meest intensieve work-outs op zijn plaats zitten.

Contacteer ons