Meer resultaten voor polar m400 blue

polar m400 blue
Polar M400 Blue Paradigit.
Built by Paradigit. Home Polar M400 Blue. Polar M400 Blue. Terug naar de afbeelding. Sporthorloge met GPS. Het door u opgevraagde product zit niet meer in het assortiment. Gratis verzending vanaf 20., 14 dagen bedenktijd. Gratis afhalen in onze winkels.
bol.com Polar M400 Sporthorloge Wit.
handig in gebruik. Geschreven bij Polar M400 Sporthorloge Blue. Het is een fijn horloge om te dragen tijdens het sporten, en alle opties/functies die er op zitten heb je vrij snel onder de knie. Vooral dat je op het horloge verschillende sportprofielen kan instellen, zelf gebruik ik hem voor fietsen en hardlopen, vind ik erg fijn.
Polar M400 Blue HR Horloges kopen? BESLIST.be Goedkope horloges online!
642430 Just in Case Sport armband voor Polar M400 / M430 blauw Just in Case Polar M400 / M430 Silicone Watchband Blue Just in Case Sportbandje voor de Polar M400 en M430 blauw Just in Case sportbandje geschikt voor de Polar M400 en M430 is een vervangende armband die ontworpen is voor een actieve levensstijl.
POLAR M400 BLEU Multifunctioneel horloge Fnac.be.
Functie s Mesure: vitesse, distance, altitude via GPS; vous permet de transférer vos données et de les suivre en direct sur votre smartphone via l'application' Polar Flow. Beschikbaarheid van reserveonderdelen tot Non communiqué. Ecran Haute resolution BW reversible 128x128. Nettogewicht 56 g. Reviews van klanten POLAR M400 BLEU.
Polar M430-hardloophorloge met hartslagmeting aan de pols Polar België. check. tag. wrench. cart.
In de Polar Flow app en webservice zie je gedetailleerde informatie, zoals de tijd die is besteed op verschillende intensiteitsniveaus, de gemiddelde realisatie van je dagelijkse doelen, het aantal verbrande calorieën en gezette stappen, het aantal inactiviteitswaarschuwingen en de duur en kwaliteit van je slaap.
Polar M400 Blue Coolblue alles voor een glimlach.
Is de usb-poort nog vochtig? Laad het apparaat dan niet op. De horloges worden bewust geleverd zonder rubberen afdekklepje: de Polar blijft waterdicht. Accessoires voor de Polar M400 Blue. Accessoires voor dit product. Bekijk alle accessoires. Reviews over de Polar M400 Blue.

Contacteer ons