Resultaten voor polar rs400

polar rs400
Polar RS400sd Coolblue alles voor een glimlach.
Bekijk alle specificaties. Polar S1 footpod. Borstband met hartslagsensor. Polar ProTrainer 5-software cd. Omschrijving Polar RS400sd. Met de Polar RS400sd houdt u elk detail in het oog tijdens uw training. Dankzij de meegeleverde footpod wordt ook nauwkeurig uw tempo, afstand en snelheid geregistreerd.
Polar RS400 Hartslagmeter koop je bij Futurumshop.nl.
Het pakket bestaat uit.: De Polar RS400 Running computer is het neusje van de zalm voor actieve lopers. Met hartslag, tempo en sportzones waarmee je gericht en effectief traint. Voor doelgerichte lopers die hun loopbeleving willen verhogen. Polar sport zones.
Sporthorloge met borstband Polar RS400 Conrad.be.
De fitnesstest met Polar OwnIndex meet je aerobe fitness in rusttoestand en informeert je over je vorderingen. Inclusief Polar ProTrainer 5-software voor trainingsplanning en analyse met een trainingsdagboek. Polar RS400 trainingscomputer. Polar WearLink zender, gecodeerd. Polar ProTrainer 5 software-cd. RS400 beknopte handleiding.
bol.com Polar RS400 Sporthorloge Grijs.
Met het Polar RS400 Sporthorloge hou je elk detail in het oog tijdens je training. Op basis van je persoonlijke gegevens wordt berekend wat de juiste hartslagzone is voor je doelstellingen. Je weet zeker dat je met de juiste intensiteit traint en je houdt zicht op de gemiddelde, minimale en maximale hartslag.
Polar RS400 Coolblue alles voor een glimlach.
Borstband met hartslagsensor. Polar ProTrainer 5-software cd. Omschrijving Polar RS400. Met de Polar RS400 hou je elk detail in het oog tijdens je training. Op basis van je persoonlijke gegevens wordt berekend wat de juiste hartslagzone is voor je doelstellingen.

Contacteer ons