Meer resultaten voor polar running

polar running
Hartslagmeters en sportuurwerken met GPS Polar België. check. tag. wrench. cart.
Blijf op koers met de Polar A370 In nieuwe kleuren verkrijgbaar; profiteer nog tot eind mei van de speciale prijs. Maak kennis met de nieuwe Polar M430 Nu voor een speciale prijs. Deze aanbieding is geldig t/m 15 mei 2018.
Running Program Polar Global. check. tag. wrench. cart.
Train for a running event with a personal and adaptive training plan in Polar Flow. Choose from four different targets, 5K, 10K, half marathon and marathon, and get a training plan that fits you and your goals. Products with Running Program.
Running Program Polar België. check. tag. wrench. cart.
Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd. There is currently no content classified with this term. Meer functies voor trainingsprogramma's.' Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aangepast trainingsschema. Polar België Running Program.
Onze trainingsmakker op weg naar de marathon: de Polar M400.
Je moet de M400, webservice Polar flow en de app voor op je smartphone als 1 geheel beschouwen. Samen zorgen ze ervoor dat je je trainingsgegevens perfect kan monitoren. Ondertussen werken de 10 marathonlopers in spe al ruim een maand met de M400. Vooral de vele mogelijkheden om het display van het horloge aan te passen, sprak hen in eerste instantie aan. De ene vindt het belangrijker om zijn hartslag te monitoren, de andere wil graag op elk moment weten aan welk tempo hij loopt, Zo heeft eigenlijk elke collega hetzelfde toestel en ook weer niet. Ook handig: op basis van je hartslag, snelheid en afstand berekent de M400 je Running Index.
Running Index Je progressie functies Smart Coaching Polar België. check. tag. wrench. cart.
Helpt je bij het vinden van de balans tussen training en rust. Informeert je precies over hoeveel calorieën je verbrand hebt. Toont de impact van je training op je lichaam. Motiverende feedback direct na de training. Polar België Smart Coaching Running Index.
Running Program.
Hier vind je meer informatie over het Polar Running Program. Het Polar Running Program is gratis. Meld je aan bij de Polar Flow webservice via flow.polar.com, tik op Programma's' boven aan de pagina en start je training met een voorsprong.
Smart Coaching Polar België. check. tag. wrench. cart.
Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen. Discussion Forum Privacybeleid van Polar Gebruiksvoorwaarden Cookies FAQ over Privacy Wettelijk verplichte informatie Polar Electro 2018.
Polar-programma hardlopen.
Polar Running Program. Trainingsbelasting en herstel. Je bent hier: Functies Smart Coaching Polar Running Program. Het Polar-programma voor hardlopen is een persoonlijk programma op basis van je conditieniveau en bedoeld om te zorgen dat je correct traint en overbelasting voorkomt.

Contacteer ons